Nagradni konkurs “Moja porodica tokom NATO bombardovanja 1999. godine

Podelite

Povodom 20 godina od bombardovanja SR Jugoslavije od strane NATO alijanse, Udruženje istoričara Pirota i Istorijski arhiv u Pirotu raspisuju nagradni literarno – istraživački konkurs za učenike pirotskih škola na temu: MOJA PORODICA TOKOM NATO BOMBARDOVANjA 1999. GODINE, saopštili su Istorijski arhiv i Udruženje istoričara. 

Radovi mogu sadržati i skenirane fotografije. Po završetku konkursa najbolji autori će biti nagrađeni, a svi pristigli radovi će biti objavljeni u Zborniku učeničkih radova Moja porodica tokom NATO bombardovanja 1999. godine. Konkurs je otvoren do 24. marta 2019. godine, a učenici svoje radove mogu predati svojim učiteljima ili nastavnicima istorije ili ih mogu poslati u WORD formatu na sledeće mejl adrese:
[email protected]
[email protected]

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1