Kulturno leto 2018: Na desetine hiljada posetilaca uživalo u folkloru, koncertima, radionicama, izložbama…

Podelite

Sumirajući ovogodišnje Pirotsko kulturno leto direktor Doma kulture Pirot Miško Ćirić kazao je Pirotskim vestima da je zadovoljan ovogodišnjom manifesetacijom, posebno Međunarodnim festivalom folklora, ali i koncertima i drugim događajima koji su organizovani u okviru ovogodišnjeg Pirotskog kulturnog leta. 

-Sve što smo planirali smo i realizovali. Jedine probleme smo imali sa vremenom pa nismo mogli sve planirane programe da organizujemo na otvorenom kao što je bilo planirano. Međutim, bez obzira na to, sve programe smo realizovali, imali smo dva velika koncerta na Omladinskom stadionu – SARS i Van Gogh, kada je posebno bilo dosta publike. Što se tiče Folklornog festivala, tu nas je vreme poslužilo, imali smo ansamble iz Kostarike, Kolumbije, Makedonije, Rusije uz naš ansambl tako da su svake večeri posetioci mogli da uživaju u programima. Verujem da će naredne godine 15. Folklorni festival biti još uspešniji. Koncertom grupe La Banda završili smo sa programima za ovogodišnje Pirotsko kulturno leto. Predstoji nam učešće u organizaciji Gradske slave tako da se uveliko radi na tome da se taj posao pripremi što je bolje moguće-kazao je Ćirić.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1