“Kej uvek i zauvek” – 95 godina od početka izgradnje simbola Pirota – Keja pored Nišave

Podelite

Istorijski arhiv u Pirotu, u čast značajnog jubileja- 95 godina od početka izgradnje Keja na Nišavi, i povodom 9. juna – Međunarodnog dana Arhiva, organizuje nagradni literarni, likovni i foto konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola na temu “KEJ – UVEK I ZAUVEK”.

Radove slati do 5. juna 2018, na adresu: Istorijski arhiv u Pirotu, Srpskih vladara, 130, Pirot, ili mejlom na adresu: [email protected], a može i lično. Rad treba da sadrži i ime i prezime učenika, razred, ime i prezime nastavnika i naziv škole.
Autori najboljih radova biće nagrađeni lepim nagradama, a uručenje će biti u petak, 8.juna 2018, u 12 časova u čitaonici Istorijskog arhiva u Pirotu.
Delatnost Arhiva je veoma važna za sve naše sugrađane, zato što je to ustanova u kojoj se čuva naša istorija.
Kej je srce našeg grada! Hajde da zajedno doprinesemo očuvanju i promovisanju kulturnog identiteta Pirota!

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1