Hor Sveti Jovan Zlatousti iz Pirota digao publiku na noge na Međunarodnom festivalu pravoslavne muzike

Podelite

Hor “Sveti Jovan Zlatousti” je nakon prvog dana Međunarodnog festivala pravoslavne muzike pobrao aplauze publike koju je digao na noge. Hor “Sveti Jovan Zlatousti” na ovom festivalu učestvuje u I grupi horova sa maksimalnih 9 kompozicija.


Prvu pohvalu je dobio od Mitropolita Slivenskog gospodina Joanikija primajući pisani blagoslov za učešće na festivalu.
Predsednik udruženja Zlatko Jovanović i dirigent hora Jelena Lazarević predali su gradonačelniku Pomorja i organizatorima poklone koje su poneli iz Pirota.
Festival traje do 10. juna kada će biti svečano zatvaranje.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1