Festival duvačkih orkestara održava se u Dimitrovgradu, Pirotu i Slivnici u Bugarskoj

Podelite

Drugi po redu internacionalni Festival duvačkih orkestara će se održati od 20. do 23. septembra 2018. godine. Festival se ove godine po prvi put, osim u Dimitrovgradu, održava i u Pirotu i Slivnici u Bugarskoj. Ove godine učestvovaće i orkestar Policije Srbije, kao i duvački orkestri iz Slovenije i Rumunije.

Foto-ilustracija Aleksandar Ćirić

Ove godine očekujemo 5 internacionalna ansambla koji će u okviru 4 dana jedinog revijanog festivala u Srbiji pokazati svoje umetničke bravure, paradirati i uživati u čarima ovog dela Srbije.
Po prvi put festival se održava u tri grada: Dimitrovgrad i Pirot, Srbija, i Slivnica, Bugarska.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1