Fantastičan koncert Nikole Vranjkovića – pravo osveženje za ljubitelje kvalitetne muzike

Podelite

Večeras je u punom holu Doma vojske održan fenomenalan koncert kultnog muzičara Nikole Vranjkovića sa bendom. Nekadašnji frontmen benda Bock-Out oduševio je publiku koja je mnoge hitove pevala horski. Predgrupa Vranjkoviću bila je odlična pirotska grupa IOUEA, koja je nastupala na ovogodišnjem Nišvil džez festivalu. Organizator koncerta koji je održan u okviru Pirotskog kulturnog leta je Udruženje “Osveženje”. 

Evo atmosfere i sa nastupa grupe IOUEA.

tekst, foto, video Aleksandar Ćiri

Podelite

1 Komentar

  1. Aleksandar Đorđević

    19.08.2018. at 09:26

    Mogli ste da kažete i to, da je gospodin Nikola Vranjković, u uvodu za pesmu Sretenje, pozvao ljude da odbrane reke od mini hidroelektrana. Pozdrav.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1