Dom kulture: Raspisan nagradni konkurs za kratku priču

Podelite

Dom kulture Pirot raspisao je tradicionalni nagradni Konkurs za kratku priču koji je otvoren od danas pa do 25. januara, kazao je danas direktor Doma kulture Miško Ćirić.

Autori mogu konkurisati kratkom pričom do tri kucane strane, koja do sada nije nagrađivana, a broj radova nije ograničen. Nagradiće se tri najbolje priče, prvoplasirana sa 20.000 dinara, drugoplasirana sa 15.000 i trećeplasirana sa 10.000 dinara.

Sve nagrađene priče, kao i one za koje žiri smatra da su kvalitetne, biće štampane u zborniku pod nazivom “Najbolja kratka priča 2019.”.

Radove dostavljati isključivo u elektronskoj formi na CV-u u .doc formatu(font Times New Roman, veličina fonta 12 pt.). Razrešenje šifre(ime, prezime, adresa i broj telefona) dostaviti u posebnoj koverti.

Za dodatne informacije obratiti se na telefon 010/322-634. Radove poslati poštom ili doneti lično na adresu Dom kulture Pirot, Srpskih vladara 77, 18300 Pirot sa naznakom – Konkurs za kratku priču.

Pokrovitelj konkursa je Grad Pirot.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1