Bogat program ovogodišnjeg Salona knjige grafike, dolazi i Kompanija “Novosti”, “Mladinska knjiga”….

Podelite

Ovogodišnji Salon knjiga i grafike koji će trajati od 14. do 21. februara imaće bogat program, publika će moći da vidi mnoge poznate pisce poput nagrađivanog Vuleta Žurića, koji će i otvoriti Salon 14. februara u 17:30 sati, zatim Ivanu Tokin, Maju Đorđević, Nenada Andrića, dečje pisce Miloša Petkovića kao i legendarnog rok novinara i publicistu Pecu Popovića. Pogledajte kompletan program Salona sa satnicom. Takođe, biće prisutno i 28 izdavača među kojima je ove godine po prvi put i Kompanija “Novosti” i mnogi drugi izdavači koji tradicionalno dolaze na pirotski Salon. Cene ulaznica za ovogodišnji Salon biće simbolične, za decu 30 dinara, za odrasle 50 dinara a porodična karta koštaće 100 dinara. 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1