Besplatna filmska projekcija u bioskopu Doma kulture

Podelite

U četvrtak, 30. avgusta 2018. godine u bioskopu Doma kulture Pirot od 18:00 sati održaće se projekcija filma „ZLOGOVANjE“ sa Festivala glumačkih ostvarenja igranog filma na filmskim susretima u Nišu 2018. godine. Ulaz na projekciju je slobodan.

Projekciji će prisustvovati glumci Mihajlo Milavić i Silma Mahmuti kao i reditelj Miško Miljković i producent Jovana Karaulić.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1