Sport

KSS čestitao Pirotu na odličnoj organizaciji državnog prvenstva

Košarkaški savez Srbije, kao i Košarkaški klub “Crvena Zvezda”, osvajač titule na Državnom prvenstvu za košarkašice koje je održano u Pirotu, čestitali su ŽKK “Gimnazijalac” na odličnoj organizaciji finalnog turnira Srbije za juniorke u Pirotu.

IMG_20160522_194614

ŽKK Gimnazijalac – Pirot
G-din Ivan Ilić
G-din Zoran Marković

Poštovani, 
Ovim putem želim da vam čestitam na sjajnoj organizaciji finalnog turnira Srbije za juniorke
Kao klub postavili ste najviše ciljeve i opravdali očekivanja svih iz KSS, koji nijednog trenutka nisu sumnjali u vaše sposobnosti , gostoprimstvo , kao i posvećenost organizaciji.
Poseban pečat je vaša lična angažovanost da svim akterima bude lepo u Pirotu i da kroz utakmice promovišemo prave vrednosti i košarku kao najlepši sport
Takođe prenosim i impresije aktera, službenih lica, kao i Komesara takmičenja i gostiju da su najviše ocene za organizaciju namenjene vama.
Posebno želim da se zahvalim Gradonačelniku Pirota gospodinu Vladanu Vasić, što je pomogao organizaciju turnira i pored mnogobrojnih obaveza, našao vremena da učestvuje u ceremoniji zatvaranja turnira.
Izražavam zadovoljestvo zbog kvalitetnog razgovora sa Gradonačelnikom, gde smo pored podrške klubu otvorili i dobili podršku da jednom od tvoraca košarke u Pirotu Zvonku Minčiću kao zahvalnost za sve što je uradio u košarci postavimo spomen ploču na košarkaškom terenu.To bi u Srbiji, posle Beograda bio prvi Grad koji se na takav način zahvaljuje pioniru košarke u Pirotu

Mnogo uspeha u radu, dobrog zdravlja i ličnu sreću vam želim.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker