Ljudi velikog srca

Krv nije voda, krv je život

Danas tačno u 12:00 u Zavodu za transfuziju krvi, Svetog Save 39 u Beogradu počela je akcija “Blood Challenge: Krv nije voda, krv je život!”

Kao inicijator ove akcije prvi je krv dao glavni urednik portala Telegraf.rs Aleksandar Jovanović, koji je ovom prilikom nominovao predsednika Srbije Tomislava Nikolića, pevačicu Jelenu Karleušu i vođe navijača Zvezde i Partizana i pozvao ih da na ovaj način pokažu da su humani.
Blood Chalenge
Istovremeno, na početak Blood Challengea se odazvao i Nenad Borovčanin, državni sekretar Ministarstva omladine i sporta, koji je dao krv i nominovao atletičare Ivanu Španović, Emira Bekrića, Asmira Kolašinca i predsednika atletskog saveza Srbije Veselina Jevrosimovića. Zanimljivo je da je zajedno sa bokserskim šampionom krv dao i njegov vozač, koji je nominovao sve vozače iz Vlade Srbije.
Pozivamo Vas da u vašem cenjenom mediju ispratite početak ove akcije i pomognete da se što više ljudi, ali i javnih ličnosti uključi u akciju koja ima za cilj da ljudima kojima krv znači život donese konkretniju pomoć od polivanja ledenom vodom.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker