Sport

Košarkaški spektakl – Pirot dočekuje Železničar iz Čačka

Posle neočekivanog poraza od Radnika u Surdulici, u prošlom kolu plej ofa, košarkaši Pirota u 4. kolu nastavka takmičenja dočekuju čačanski Železničar. Ovih nekoliko dana iskorišćeno je za podrobniju analizu i, kako smo danas čuli na konferenciji za novinare, atmosfera u Klubu je pozitivna, samopuzdanja na manjka i sa velikim iščekivanjem mladi košarkaši Zorana Milovanovića čekaju susret sa renomiranim protivnikom iz grada košarke.

Pavle Stepanović, vrsni centar Pirota, očekuje tešku borbu i nada se da će njegov tim uspeti da  uspostavi pobedničku seriju. Siguran je da će svaki pojedinac na parketu dati maksimalan doprinos i da uz podršku navijača Pirot može osvojiti bodove u meču sa veoma jakim protivnikom.

Železničar je klub izuzetne tradicije i sigurno je jedan od najkvalitetnijih u Srbiji, koji je iznedrio veliki broj kvalitetnih igrača i trenera kaže, šef struke Pirota, Zoran Milovanović. Odlično poznaje rivala i ono što je sigurno njegovi košarkaši daće sve od sebe, a sama utakmica biće pravi košarkaški spektakl.

“Daćemo sve od sebe da odigramo jednu dobru utakmicu, potrebna nam je ozbiljna, konkretna igra. Hendikepirani smo zbog povrede Nikole Đonlića, ali ostali igrači su zdravi, orni i spremni da nadoknade njegov izostanak. Poraz od Radnika nam je teško pao, ali mi ne možemo da dozvolimo da jedno loše odigrano poluvreme pokvari celu sezonu. Mi smo to prevazišli, radili smo maksimalno, imali smo i dodatne treninge i probaćemo da dobijemo sve preostale utakmice. Siguran sam da će svi koji dođu na utakmicu moći da vide atraktivnu i lepu košarku. Spoljna linija Železničara je odlična, spoj iskusnih i mladih igrača, ali se nadam da ćemo unutrašnjom igrom, sa više skokova i preciznim šutevima dolaziti do poena i pobediti” – rekao je Milovanović.

Utakmica se igra u subotu, 5. marta, u Hali “Kej” u Pirotu sa početkom u 18 časova.

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker