Ostale vesti

Koalicija oko SPS očekuje uspeh!

Socijalistička partija Srbije u Pirotu, sa svojim koalicionim partnerima će ostvariti veliki uspeh na predstojećim lokalnim izborima. Sve ispod 15 odsto osvojenih glasova, smatraćemo neuspehom!

sps

Ovo je na današnjoj konferenciji za novinare rekao Vidojko Panajotović, predsednik Okružnog odbora SPS i jedini kandidat  te partije na republičkim izborima u Pirotskom okrugu. Panajotović se nalazi na 68. mestu pomenute liste sa brojem 3, a na lokalu , kao i u Republici  socijalisti pred birače izlaze sa strankama koje podržavaju SPS – Jedinstvenom Srbijom i Partijom zelenih. Predsednici opštinskih odbora ovih stranaka u Pirotu  Zoran Zlatanović i Danijel Lilić, takođe očekuju uspeh na predstojećim parlamentarnim i lokalnim izborima. SPS je OIK opredao  listu overenu sa preko 2.300 potpisa, a još 500 potpisa građana ima u rezervi-konstatovao je Panajotović.

Lilić je rekao da će se  ova kolaicija zalagati za takozvanu “zelenu ekonomiju” s obzirom da se Pirot nalazi u ekološkom okruženu Stare i Suve planine.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker