Sport

KMF pobedio Borane 5:3

Klub malog fudbala Pirot uspeo je večeras u hali Kej da savlada ekipu KMF Bor rezultatom 5:3, na poluvremenu 2:1.Iako su Piroćanci imali desetak stativa i prečki, ipak su na kraju uspeli da savladaju dobru ekipu Bora sa odličnim golmanom Srđanom Anđelkovićem.

mali fudbalTrener domaćih Dragan Stanković kazao je posle meča da je ekipa Pirota krenula dobro, nakon čega je došlo i do opuštanja.

-Vodili smo sa 2:0, počeli dobro, ali je došlo do opuštanja što su Borani iskoristili i izjednačili rezultat. Ponovo je došla do izražaja naša stara boljka, a to je loš početak drugog poluvremena, kada su Borani i izjednačili rezultat. Moramo mnogo da radimo na realizaciji i na tome već radimo i mislim da ćemo je popraviti. Igrači su do kraja dali sve od sebe i uspeli da i pored ogromnog broja stativa, prečki i odličnih intervencija protivničkog golamana, dobijemo utakmicu, što je naravno i najvažnije-kazao je novinarima Stanković.

kmf

Najefikasniji strelac u domaćoj ekipi bio je Bojan Kostić, koji je postigao čak tri gola.

-Utakmica je bila veoma teška, ekipa Bora je odlična ali smo uspeli da dobijemo utakmicu. U nekim trenucima smo strahovali oko ishoda utakmice, ali se sve dobro završilo-kazao je Kostić(na prvoj fotografiji).

tekst i fotografije Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker