Sport

KK Pirot počinje sezonu u Smederevskoj Palanci

Druga muška liga za košarkaše počinje ovog vikenda, a KK Pirot svoju prvu utakmicu igra u Smederevskoj Palanci sa ekipom Mladost. Meč je zakazan za nedelju sa početkom u 19 h.

U petak, 03. septembra 2014. godine KK”Pirot” je održao konferenciju za medije uoči početka takmičarske sezone 2014/2015 u novim klupskim prostorijama na Omladinskom stadionu.

KK-Pirot-uoci-sez.-2014-15Konferenciju za medije su održali predsednik Kluba Slaviša Svilarov trener Mihajlo Mitić i novi kapiten Sanel Mukanović. Predsednik Kluba Svilarov je najavio početak nove takmičarske sezone i obavestio prisutne da su planovi rukovodstva u predsezon realizovani. Predstavio je nove prisutne igrače Lazara Rašića, Marka Gaćinovića, Nikolu Raičevića i Aleksandra Živojina Danilovića i izrazio zadovoljstvo kako sastavom novoformirane ekipe tako i dobrom atmosferom koja je već sada evidentna. Preneo je i uverenje svih u klubu su da će se dobra atmosfera iz svlačionice preneti na teren i da će KK”Pirot” uz dobru podršku publike ove sezone rezultatski prevazići predhodnu.

Trener prvog tima Mihajlo Mitić, nije želeo da obećava rezultatske domete ekipe osim da će se na terenu pružati maksimum. Izrazio je zadovoljstvo radom u pripremnom periodu i očekivanje da će se njegova ekipa tokom prvenstva uigrati još bolje.

Prvi kapiten u istoriji Kluba koji nije potekao u KK”Pirot” Sanel Mukanović se zahvalio stručnom štabu i upravi kluba na ukazanom poverenju i u ime saigrača obećao veliku borbu na terenu. Rekao je da je pozitivna atmosfera u ekipi garancija dobrih igara a njegova uveravanja su da će se napraviti veliki uspeh o kome će se dugo pričati kako u Pirotu tako i u košarkaškim krugovima cele Srbije.

Predsednik Kluba Slaviša Svilarov se zahvalio Adnanu Biščeviću koji je Košarkaškom klubu “Pirot” poklonio nove dresove. Ujedno je najavio da se ovih dana očekuje nova sportska oprema i od našeg Svetislava Karija Pešića.

Na kraju je predsednik Kluba Svilarov najavio prodaju sezonskih pretplatnih karata KK”Pirot” za sezonu 2014/2015 za prvenstvo Druge lige Srbije. Sezonske karte u iznosu od 1.000 dinara će moći da se kupe na biletarnici Omladinskog stadiona, u teretani sportske hale Kej i narudžbinom na klupski mejl: [email protected].

Izvor: KK Pirot

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker