Sport

KK Pirot dobija potpuno novo rukovodstvo

Kompletno rukovodstvo Košarkaškog kluba Pirot, svi članovi Upravnog odbora i predsednik kluba Branislav Kostić, na večerašnjoj sednici Skupštine KK Pirota podneli su ostavke, koje su opravdali ličnim razlozima i “zamorom materijala”, odnosno  činjenicom da su većina njih godinama u upravi kluba i da žele da svoje slobodno vreme posvete porodici.
kk pirot_3

Sada već bivši predsednik kluba Branislav Kostić kazao je da je prošla sezona bila izuzetno uspešna.

-Teškim radom i zalaganjem dobili smo jedan od najbolje organizovanih klubova, koji se takmiči u najvišem rangu od ostalih pirotskih klubova. Želim da se zahvalim publici, medijima, ljubiteljima košarke, mojim saradnicima sa kojima sam sarađivao, lokalnoj samoupravi, ali smatram svojom moralnom obavezom da zbog činjenice da je četiri člana Upravnog odbora podnelo ostavke, to učinim i ja. Imamo mladog i perspektivnog trenera Mihajla Mitića i verujem da će on ispuniti cilj, a to je ostanak u ovom rangu takmičenja-kazao je Kostić.

kk pirot_2

Ostavke su podneli svi članovi Upravnog odbora kluba Zoran Stančev, Zoran Mijalković, Zoran Kostić i Miodrag Jovanović, kao i Zoran Vasić, koji je bio na funkciji predsednika Skupštine KK Pirota.

Na predlog dosadašnjeg predsednika Skupštine KK Pirota Saše Vasića, za novog predsednika Skupštine izabran je Zoran Stojanović Skansi, koji je predložio, a Skupština usvojila formiranje  radne grupe koja će pregovarati sa igračima do naredne skupštine kluba koja će se održati u najkraćem roku, već naredne nedelje.

tekst i foto Aleksandar Ćirić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker