Kultura

Kaliopi na svoj rođendan pevala u Pirotu na Dan grada, oduševljena gradom i ljudima

Legendarna pevačica Kaliopi, poznata po neverovatnim glasovnim sposobnostima večeras je svojim nastupom na svečanosti povodom Dana grada ostavila bez daha publiku. Ona je istakla oduševljenje gradom i ljudima i izrazila želju da naredne godine u Pirotu održi ceo koncert. 

-Danas sam se suočila sa jednom neverovatnom energijom. Sve kockice su se posložile na pravom mestu. I pored ovog sivog vremena koje trenutno imamo, moje sunce danas u Pirotu su bili ljudi. Danas je i meni rođendan pa će današnji dan – 28. decembar biti kod mene upisan kao poseban dan, jer sam se zaista tako i osećala. Dogodine planiramo koncert i sve što je u našim i mogućnostima grada ćemo učiniti jer zaista bih volela da otpevam ceo koncert-kazala je Kaliopi.

Ona je kazala da joj je ova godina bila koncertna, a 2018. se očekuje još koncerata, ali i ulazak u studio tokom januara 2018. godine i snimanje najmanje jedan, dva singla.

-Stvarno imamo dovoljno pesama, ali publika voli da se iznenadi nečim novim, da ih obradujemo, a i rodi se neka priča u nama koju želimo da izbacimo iz sebe. Umetnost je zato najuniverzalnija i najmoćnija stvar jer možete govoriti i o sebi i o drugima u isto vreme-kazala je Kaliopi novinarima u Pirotu.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker