Sport

Južnjački derbi danas na stadionu kraj Nišave

Danas u 17:30 Radnički Pirot dočekuje Dinamo iz Vranja

Ljubitelji fudbala u Pirotu imaće danas priliku da uživaju u derbiju starih poznanika. Radnički dočekuje Dinamo.

Trener Belih Dejan Čelar u izjavi za Pirotske vesti kazao je da će ekipa Dinama sigurno u Pirotu nastojati da se pokaže u što je moguće boljem svetlu. 

-Mislim da smo se u prethodne tri utakmice predstavili kao kompaktna takmičarska ekipa. U Novom Sadu i kada nismo mogli da igramo na naš način i nije nam išlo, ostali smo neporaženi. Posle pobede nad Zemunom u vanrednom kolu dočekujemo ekipu Dinama iz Vranja. Dinamo ima problema u zadnje vreme, trener im je bio zaražen koronom, imali su težak poraz u Novom Pazaru i sigurno je da će želeti da se predstave u boljem svetlu i da više pokažu u derbiju sa Radničkim. Sigurno je da nas očekuje još jedna neizvesna utakmica. Ono što raduje jeste povratak publike i mi idemo na pobedu, to je sigurno. Mislim da imamo snage, znanja, dobro smo se pripremili i verujem u pozitivan ishod. U ekipu se vraća Boža Mančić, nakon temperature, i Mirković koji je odrađivao kartone. Tako da ćemo za njih dvojicu biti snažniji za ovaj meč protiv Dinama-kazao je trener Čelar Pirotskim vestima.


Uoči utakmice dva rivala Radnički je sedmi sa 40 bodova, a Dinamo jedanaesti sa 34. I forma je na strani domaćina, pa se s pravom navijači Radničkog nadaju novoj pobedi, ali i lepom vremenu, bez kiše.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker