Sport

Juniori KK Pirota poraženi od Partizana

KK”Pirot” je sa svim svojim selekcijama predhodnog vikenda odigrao osam utakmica. Ukupni skor: 4 pobede-4 poraza. Ono što je obeležilo vikend bilo je gostovanje “Partizana” i puna hala Kej u RODA JUNIORSKOJ LIGI SRBIJE, kao i važna pobeda PIONIRA u poslednjem kolu za plasman II stepena takmičenja.

 Prvi tim KK”Pirot” je u u subotu, 27.11.2015. izgubio od KK”Mladost” u Smederevskoj Palanci rezultatom 91:73. Nakon 9 kola skor je: 5 pobeda-4 poraza.

kk pirot

JUNIORI KK”Pirot” su u 6. kolu RODA JUNIORSKE LIGE SRBIJE ubedljivo poraženi od beogradskog “Partizana” rezultatom 41:91. Pred punom halom Kej “Pirot” je pokušao da parira “Partizanu” ali je dominantna beogradska ekipa opravdala ulogu favorita i uglavnom zahvaljujući dominantnom skoku ubedljivo pobedila. Ekipa trenera Vladimira Jovanovića je pokazala srčanost, nažalost loš procenat šuta nije dozvolio da ukupni utisak bude nešto bolji.

U regionalnom prvenstvu važnu pobedu su ostvarili PIONIRI trenera Momčila Sandića. U poslednjem kolu prvog stepena takmičenja, predvođeni kapitenom Mihailom Madićem, pobedili su niški OKK”Junior” rezultatom 72:47 i ostvarili plasman u drugi stepen takmičenja.

Pobede su ostvarili i KADETI nad komšijama iz Bele Palanke rezultatom 65:46, MLAĐI PIONIRI 1 takođe istog rivala 76:19, kao i MINIBASKET selekcija u Nišu nad OKK”Junior 2″ rezultatom 15:29.

Poraženi su PIONIRI 2 u Beloj Palanci 93:76 i MLAĐI PIONIRI 2 kući od niškog “Konstantina” rezultatom 32:66.

Narednog vikenda prvi tim dočekuje beogradski “Dinamik” u subotu, 05.12.2015. od 18 časova, dok juniori gostuju zemunskoj “Mladosti”, najverovatnije u nedelju.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker