Gradska hronika

JP “Komunalac”: 55 uspešnih godina

Javno preduzeće “Komunalac”, koje obeležava 55 godina postojanja i rada,  i ove godine planira dvocifrenu dobit, ali i investicije od oko 40 miliona dinara. Uz redovno investiranje u kontejnere, korpe,klupe i sličan mobilijar, nastaviće se radovi na parku Kale, ali će   kupiti još dva nova sopecijalozovana vozila.

boban tolic

Ovo je povodom nesumnjivo uspešnog jubileja izjavio direktor Boban Tolić, koji je posetio da je i prošle godine ostvarena dobit od oko 15 miliona dinara, a identična brojka se očekuje i ove godine.

-Uz radove na Kaleu, kupićemo  novu cisternu i takozvani “skip” i na tan način nastaviti obnavljanje i prioširenje našeg voznog i mašinskog parka-rekao je direktor Tolić i nagklasio da je Pirot poslednjih godina znatno čistiji i uređeniji grad, što se vidi na svakom koraku.

kamionui komunalca

 

-Naša misija proteklih decenija bila je uspešna i na taj način ćemo i nastaviti. Od 14 komunalnih delatnosti obavljamo 10, pšto znači da se bavimo svim poslovima osim vodom, kanalizacijom strujom i još nekim-kazao je direktor.

park kale_6

Povodom značajnog jubileja, zaposlenim radnicima  su podeljene jubilarne nagrade za 10, 15,20 i 30 godina radnog staža. Inače u “Komunalcfu trenutno radi 168 radnika, a prema pravilniku bi trebalo da ih bude 174. Shodno tome, očekuje za zapošljavanje nekoliko radnika, kako bi se  svi poslovi okončali na vreme i efikasno.

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Komunalac sistemski unistava drvorede u Pirotu! Pod izgovorom da seku bolesno drvece posekli su! drvece staro vise decenija a zdravo. Pirot vise ne lici na sebe! Tradicija je i da setamo pored drveta pored kog su setali nasi bake, deke! Unistavate drvece da bi ispoštovali neki projekat za koji ste uzeli novac! Zasto autori projekta ne uzmu u obzir drvece koje tu postoji vise od pola veka! Nije ih briga, nemaju poštovanje ni prema životu ni prema tradiciji!

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker