Politika

Jovanović: Tim za Pirot daje novi impuls razvoju Pirota

Zajedno sa Koalicijom za Pirot i graodnačelnikom Vladanom Vasićem radimo na izradi “Tima za Pirot”, koji treba da da novi impuls razvoju Pirota, kazao je poverenik SNS-a u Pirotu Milan Jovanović. On je kazao da su prvi efekti ove odlične saradnje već vidljivi. Vlada Srbije je juče odobrila Pirotu 30 miliona dinara iz budžetskih rezervi za unapređenje energetske efikasnosti a naredne godine se planira i rekonstrukcija Opšte bolnice za šta će preko Kancelarije za javna ulaganja, samo u izradu projekta biti uloženo 15 miliona dinara.

Jovanović je kazao da se već vide prvi efekti ove odlične saradnje SNS-a i KZP-a, a jedan od prvih konkretnih efekata jeste najava potpune rekonstrukcije Opšte bolnice Pirot za šta treba da se dobije naredne godine 15 miliona dinara, i to samo za izradu projekta. Po njegovim rečima, poseta Pirotu predsednika Aleksandra Vučića već ima prve pozitivne efekte jer su nakon toga obavljeni brojni sastanci na relaciji Kancelarije za javna ulaganja sa čelnicima Grada Pirota.

-Imali smo seriju sastanaka i sa Koridorima Srbije gde je bilo reči o revitalizaciji puteva koji su oštećeni tokom izgradnje Koridora 10. Najnovija stvar je da je juče na sednici Vlade Srbije iz budžetskih rezervi Pirot dobio 30 miliona dinara za unapređenje energetske efikasnosti-kazao je Jovanović.

 

Slične vesti

2 Comments

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker