Gradska hronika

Još se čeka uplata za AHA Muru Prvi maj

S obzirom na to da je u Hong Kongu i Kini, odakle je vlasnik kompanije Ferrari investment East Europe iz Bačke Palanke, cele prošle nedelje bio državni praznik, kupac pirotske AHA Mure Prvi maj nije stigao da uplati depozit u predviđenom roku – do nedelje, 9. oktobra.

Ipak, kako u razgovoru za eKapiju tvrdi stečajni upravnik pirotske kompanije Miroljub Dimitrijević, on je u telefonskom kontaktu sa jedinim ponuđačem na ponovljenoj aukciji dobio uveravanja da će sredstva već sutra (utorak, 11. oktobar) biti na računu firme u Bačkoj Palanci.

– Nakon toga bi novac trebalo da bude prebačen kompaniji AHA Mura – Prvi maj, tako da ja očekujem da na njihovom računu uplata bude evidentirana u četvrtak ili najkasnije petak, krajem ove nedelje – kaže Dimitrijević.

On navodi da to što je probijen rok za polaganje depozita ne bi trebalo da predstavlja problem, pošto je reč o objektivnim, tehničkim razlozima.

Da podsetimo, kompanija Ferrari investment East Europe iz Bačke Palanke kupila je pirotsku AHA Muru Prvi maj u stečaju po početnoj ceni od 283,95 miliona dinara.

Izvor – Ekapija

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker