Gradska hronika

Javni poziv za realizaciju obuka u oblasti IT sektora

Projekat „Osnivanje start ap centra u Pirotu“ sprovodi Grad Pirot u partnerstvu sa ZIP centrom za mlade-biznis inkubator  d.o.o. Pirot. Ovaj projekat finansiran je od strane Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj i u svojoj strukturi ima tri komponente: 1. Rekonstrukciju objekta 2. Opremanje objekta i 3. Programski deo.

U okviru programskog dela predviđene su obuke za rad u IT industriji. Ove obuke podrazumevaju obradu i realizaciju kurikuluma u trajanju od šest meseci od strane relevantnih predavača.

Cilj ove obuke jeste da nakon šest meseci provedenih na treningu polaznici steknu osnovna znanja i veštine za samostalni rad ili rad uz mentora u okviru navedene oblasti.

Teme koje će posebno biti obrađene na obuci su: 1. Uvod u programiranje 2. Strukturno programiranje u C# 3.Objektno programiranje u C# 4. Razvoj desktop aplikacija u C# 4. Razvoj web aplikacija 5. Rešavanje realnih problema iz prakse.

Svršenim polaznicima će biti ponuđeno mesto za rad u zajedničkom radnom prostoru gde će moći da rade i da se umrežavaju sa ostalim kolegama iz novonastale IT zajednice.

Početak realizacije i trajanje obuka

Obuke će otpočeti  sa realizacijom u mesecu novembru, nakon odabira potencijalnih polaznika.

Trajanje obuke je šest meseci, sa mesečnim fondom od osam časova (dva časa nedeljno). Nastava će se održavati vikendom u skladu sa kalendarom predavača i polaznika.

Odabir učesnika

Odabir učesnika će vršiti komisija koja će biti sastavljena od predavača i predstavnika ZIP centra za mlade – biznis inkubator d.o.o. Pirot. Osnov za donošenje odluke biće rezultati održanog intervjua i motivacionog pisma polaznika.

Način konkurisanja

Potencijalni kandidati mogu konkurisati putem elektronske pošte na mail [email protected] će uz prijavu priložiti svoj CV i motivaciono pismo. Takođe, kandidati mogu konkurisati i neposredno u JOB INFO CENTRU na adresi Pirot, Bogojavljanska br.3. Ukoliko je kandidatima potrebna asistencija u izradi radne biografije i izradi motivacionog pisma istu mogu dobiti od strane karijernih savetnika u Job info centru bez ikakve naknade.

Rok za podnošenje prijava je do 18.11.2018.godine, odnosno ovaj poziv traje dvadeset dana od dana objave.

Ostale informacije

Sve inforacije o projektu i ovom javnom pozivu mogu se dobiti u JOB INFO CENTRU, telefon 010 501 820, ul. Bogojavljenska br.3

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker