Gradska hronika

Izgradnja Saobraćajnice 1 za Pirot od velikog značaja

Izgradnja Saobraćajnice 1 u Industrijskoj zoni ime veliki i višestruku značaj za dalji razvoj Pirota u Industrijskoj zoni. Saobraćajnica koja će spajati alternativni put i ulicu Nikole Pašića značiće puno kako za postojeće korisnike Industrijskog parka, tako i za buduće potencijalne investitore. Za izgradnju ovog puta veliko interesovanje pokazala je i kompanija Tigar Tajers, pa je i to jedan od razloga zbog čega se lokalna samopurava odlučila da u cilju kontinuirane saradnje investira u ovu investiciju vrednu skoro 50 miliona dinara. 

O značaju ove investicije, ali i o drugim planovima lokalne samouprave, govorio je Branislav Kostić, direktor Direkcije za izgradnju opštine Pirot u emisiji “Više od vesti” na Televiziji Pirot.

Izvor: TV Pirot

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Imao bih za doticnog par pitanja, a to je ko ce odgovarati za unistenje ulica Isidore Sekulic,kraka Jerine Nikolic, Vidlicke i ulice Visocki put???Posto se javno zna da su osobe koje su iste unistile svojim kamionima iznad gradskih vlasti ili narodski receno iznad zakona.Manje vise unistene saobracajnice,vec je i narod ugrozen od kamene prasine i kojecega drugog.Minimalan broj sleperau toku dana je 100 pa sada vi vidite koja je koncentracija prasine i izduvnih gasova…

Leave a Reply

Back to top button