Lokalna samouprava

IT konferencija u Pirotu – “Zanimanja za budućnost”

Zip centar biznis inkubator Pirot i Grad Pirot organizuju IT konferenciju pod nazivom ‚‚Zanimanja za budućnost‚‚ koja će biti održana u ponedeljak 27.12.2021.godine u Skupštinskoj sali gradske Uprave Pirot sa početkom u 12h.

Ova konferencija deo je projekta Plan rada Start-up centra u Pirotu za 2021.godinu, koji Zip centar realizuje uz podršku kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj i grada Pirota.

IT pirot

Na početku konferencije predstavićemo rezultate realizovanog kursa Robotike za najmlađe koji je deo ovog projekta i koji je imao kao cilj razvijanje inovativnog duha kod mladih i usmeravanje na perspektivne grane razvoja. Desetoro učenika osnovnih škola pohađalo je obuku a sa njima je radio Dejan Aleksovski profesor stručnih predmeta iz oblasti mehatronike u Tehničkoj školi u Pirotu. Na konferenciji će o svojim zanimanjima govoriti: Bratislav Vidanović 3D dizajner, Darko Malinović, diplomirani ekonomista Lead Generation Specialist, Martin Marinkov inženjer za aplikativne servise, kao i predstavnik kompanije Tigar Tyres. Predstavnik Job info centra predstaviće mogućnosti koje ovaj centar pruža mladima pri izboru zanimanja.

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker