Kultura

Ispričaj priču kroz fotografiju

Članovi udruženja “Pirot E Publika” pozivaju sve zainteresovane mlade uzrasta od 14 do 30 godina iz Pirotskog okruga da se prijave na dvodnevni trening (radionicu fotografije) koji će se održati u Pirotu, 05. i 06. juna, u prostorijama Omladinskog Kulturnog Centra Pirot. Poželjno je da učesnici sa sobom ponesu aparat.

nikola rabajn (2)_resize
Nemački fotograf Nikola Rabajn

Dvodnevni trening ima za cilj imati upoznavanje mladih sa načinom života koji su vodili njihovi vršnjaci u vreme ratnih 90-ih (kako su provodili slobodno vreme, kakve su im bile mogućnosti za putovanja i neformalno obrazovanje (da li ih je uopšte bilo)..), poređenje sa životom koji oni vode, kao i obučavanje mladih kako da kroz fotografiju pričaju priče. Gostujući predavač biće talentovani nemački fotograf Nikola Rehbein, koji će učesnike upoznati sa svetom fotografije i naučiti ih kako da kroz fotografije pričaju priče, što će oni kasnije i pokazati na delu, skupljajući priče piroćanaca i prenoseći iste kroz fotografije.

Trening će biti održan u Pirotu, 05. juna od 19 do 21h i 06. juna od 12 do 19h. Mole se učesnici/ce koji/je nisu u mogućnosti da prisustvuju svim sesijama da se ne prijavljuju.

Više logističkih informacija biće poslato odabranim učesnicima/cama. Prijavni formular za trening možete naći  OVDE. 

Rok za slanje prijava je 03. jun. Odabrani učesnici/ce biće kontaktirani do 04. juna.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker