Politika

Ispred “Prvog maja”miting Dačićeve koalicije

 Na današnjem mitingu koji je simbolično  SPS sa svojim koalicinim partenrima organizovao ispred kapija propalog “Prvog maja”, lider te stranke Ivica Dačić rekao je da očekuje” što veći mandat naroda”, kako bi ova koalicija mogla nešto više da uradi u sledećem četvorogodišnjem mandatu.

palma i dacic

Izbori su 24. aprila , tada su i Cveti i ja očekujem da Srbija procveta-kazao je Dačić, koji je govorio o i sjajnim vremenima pirotske industrije, ali i o “Prvom maju”.

dacic i jogurt

-Znam da je ovde radilo više hiljada radnica, da smo svi nosili prvomajska odela i da je fabriku osnovao Dragan Nikolić sa još desetak šnajdera. Učinićemo sve, preko naših bratskih partija u Evropi, da pomognemo njeno ponovno pokretanje-naglasio je lider SPS, koji je dodao da se ova kolaicija zalaže da državu socijalne pravde u kojoj svako može da se leči, školuje i da radi. Prisutnima se obratio i Dragan Marković palma koji je obećao da će dovesti italijanske investitore za “Prvi maj”, poput onih u Jagodini, gde više nema ni jedne nezaposlene šnajderke. Na miningu su govorili i Joška Broz,koji je pozvao birače da razlikuju lažne levičare i socijaliste od pravih i da se pravi levičari nalaze u koaliciji sa Iačićem. Ivan karić iz Zelene stranke i Vidojko Panajotović, poslanički kandidat na predsednijećim izborima koji je rekao da ova lokacija za mining nije slučajno odabrana.

red

-Želeli smo da podsetimo javnost da je nekada ovde radilo više hiljada ljudi, da je nadaleko čuvena fabrika bila ponos SFRJ, a sada posle privatizacija je gotovo uništena i ona oslikava pravo stanje u zemlji-zaključio je Panajotović.

prilog TV Pirot

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker