Ilić:Obećanja naprednjaka apsurdna

Lider pirotskog SRS-a Bojan Ilić, na današnjoj konferenciji za novinare izjavio je da su obećanja naprednjaka apsurdna i predstavljaju, kako je naveo, prodavanje magle.

srs

-Ko im je branio da dosad spreče odlazak mladih ljudi iz Pirota, uvedu besplatno obrazovanje, otvore nova radna mesta i tako dalje-kazao je Ilić. On je pred dolazak lidera SNS-a Aleksandra Vučića u Pirot postavio i brojna pitanja premijeru.

-Zašto nijedno obećanje nije sprovedeno, zašto se nastavlja rast nezaposlenosti, zašto su na slobodi tajkuni, zašto je ukinuto finansiranje vantelesne oplodnje kad znamo da je u Srbiji najveći stepen bele kuge na nivou čitave Evrope. Zašto nisu ugašene državne agencije koje crpe velika sredstva iz budžeta-kazao je između ostalog Ilić.

 

1 Komentar

  1. Petar

    07.04.2016. at 11:50

    Govorite o deci i o beloj kugi… Vasi pretstavnici – radikali su zaseli u kozne fotelje i vode vrtice u gradu. Nikad manje dece, a ne mozes da upises dete u vrtic. Ovo nikad nije bilo tako. Secamo se kad zbog kvara masine!!! u vrticu Lane tri meseca nisu bile prane posteljine.

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar