Politika

I Pirotski naprednjaci glasaju za budžet

Dr Milan Stojanović, iz Grupe građana Pirotski naprednjaci kazao je Pirotskim vestima da će se tri odbornika ove grupe građana na predstojećoj sednici lokalnog parlamenta u sredu 17. decembra glasati za usvajanje budžeta.

pirotski naprednjaci
Ovim obraćanjem želim da istaknem da se G.G. „Pirotski naprednjaci „i dalje angažuje u sprovođenju lokalne vlasti kao koalicioni partner većine, i s tim u vezi ističemo da će  tri odbornika  koji predstavljaju G.G. „Pirotski naprednjaci“na predstojećoj skupštini glasati za budžet Skupštine opštine Pirot.
GG.“Pirotski naprednjaci „ je nastala od članova SNS-a 2012.godine nakon rapuštanja Opštinskog odbora.Svi ti članovi su i dalje angažovani u grupi  a ovih dana se priključio i ostatak  članstava izvornog SNS-a , i na taj  način iskazali nezadovoljstvo delovanjem pojedinih grupa građana koji su preuzeli liderstvo u SNS-u zarad lične promocije.
PNNaime ,grupa građana „ Pirotski naprednjaci“ i dalje podržava politiku  predsednika Aleksandra Vučića i na republičkom nivou se angažuje u sprovođenju svih zadataka i reformi .Redovno izveštavamo predsedništvo stranke o svojim aktivnostima i radu. Što se tiče lokala, i dalje  ne podržavamo  način vođenja povereništva od strane povernika SNS-a Radmila Kostića.Smatramo da se takvim ponašanjem krši Statut SNS-a i isključuje uticaj članstva na kreiranje lokalne politike-kaže se u saopštenju ove grupe građana koje je potpisao dr Milan Stojanović
Foto: Pirotski naprednjaci
A.Ć.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker