Gradska hronika

I bajkeri i Pirgosi pokrenuli akcije skupljanja novca i pomoći

Moto klub “Anđeli” i navijačka grupa Pirgosi pokrenuli su akcije pomoći najugroženijim stanovnicima naše zemlje koji su pogođeni poplavama.

Kako su večeras saopštili Pirgosi u inforamciji koja je dostavljena Pirotskim vestima, ova navijačka grupa sutra u 16 sati u klubu Underground organizuje akciju sakupljanja novca za ugrožene u poplavama širom Srbije. Novac će biti upotrebljen za kupovinu flaširane vode koja će se odmah slati u najgroženije gradove u Srbiji.

DSCF0832_resize

Darko Pejčić iz Moto kluba “Anđeli” kaže za Pirotske vesti da je ovaj klub još danas pokrenuo akciju sakupljanja odeće, ćebadi i svega što može koristiti najugroženijima, a svi ljudi dobre volje stvari, hranu ili bilo koju vrstu pomoći mogu ostaviti u prostorijama ovog kluba, u nekadašnjem kafiću “Overdrive”.

Kako Pirotske vesti nezvanično saznaju, za ujutru u 4 sata zakazan je i polazak prvog autobusa “Blenda tursa” sa dobrovoljcima iz Pirota ka ugroženim gradovima. Autobus polazi u 4 sati ujutro ispred prostorija pirotskog odbora SNS-a.

U 7 sati ispred hotela ka ugroženim područjima polaze i pirotski radio-amateri koji će sa svojom radio-opremom pokušati da pomognu u poboljšanju komunikacije u najugroženijim gradovima.

 

A.Ć.

 

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Bravo za sve humane sportske i ostale klubove ! I.. koliko vidim NISU SE SLIKALI ! A verujem da su i pojedinačno dali doprinos, mimo klubova ! Neki smatraju da je samo to dovoljno. Nije !

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker