Predstavnici Dunav osiguranja darivali paketiće mališanima sa smetnjama u razvoju

Podelite

Predstavnici vodeće srpske osiguravajuće kompanije – Dunav osiguranja danas su mališanima sa smetnjama u razvoju, sa kojima rade članovi Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima, podelilo novogodišnje paketiće. 

Vesna Stanković, sekretar Udruženja za MNRL izrazila je veliku zahvalnost kompaniji Dunav osiguranje, koja je po njenim rečima, podržala brojne aktivnosti ovog udruženja.

-Na ovaj način mi zaokružujemo uspešnu saradnju sa kompanijom Dunav osiguranje tokom ove godine-kazala je Stankovićeva.

Predstavnica kompanije Dunav osiguranje, Irena Đorđević, kazala je novinarima da ova kompanija već četiri godine zaredom organizuje dodelu novogodišnjih paketića najmlađima.

-Na ovaj način pokušavamo da ih obradujemo i da im ulepšamo ove novogodišnje i božićne praznike. Mi pokušavamo da pomognemo svim udruženjima i svima kojima je pomoć potrebna a ovo je samo jedan od načina-kazala je Đorđevićeva.

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1