Pomozimo našoj sugrađanki Snežani Đorđević da pobedi opaku bolest

Podelite

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Snežanu Đorđević (1987).Snežani je 2017. godina počela neočekivano. Usled osećaja nadutosti u stomaku, gubitka apetita, gorušice i konstantne mučnine, nakon gastroskopije dijagnostifikovan joj je kancer želuca.

Za dva meseca je izgubila preko deset kilograma na telesnoj težini. Zatim odlazi na operaciju, na kojoj otkrivaju da se tumor od 8,27cm nalazi na dnu želuca, priljubljen uz pankreas, i samo joj ugrađuju bajpas kako bi hrana mogla da izlazi iz želuca, jer zbog položaja u kom se nalazio nije bio operativan.

 

Slede meseci oporavka i teških hemioterapija. Snežana izdržava sedam ciklusa hemioterapija. Zloćudni tumor se smanjio na 3cm i ovu hrabru, mladu majku očekuje još jedna operacija i terapije, kao i postoperativni oporavak za koje im nedostaju finansijska sredstva.

Pomozimo Snežani! Upišimo 410 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Za Snežanin život! Budimo humani!

 

Napomena: Korisnik je u mogućnosti da raspolaže sa novcem prikupljenim od SMS poruka, tek od momenta kada operater mobilne telefonije uplati novac na račune Fondacije. Operater na račun Fondacije uplaćuje samo sredstva koja je sam uspeo da naplati od donatora i to u periodu od 2 do 3 meseca od slanja SMS poruke.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1