Policajci i vatrogasci igrali fudbal na humanitarnom turniru u Beloj Palanci

Podelite

Ovog vikenda održan je drugi po redu humanitarni turnir u malom fudbalu u organizaciji Ustanove za sport “Sportski centar – Banjica” i KMF “Banjica” iz Bele Palanke.

Na turniru je učestvovalo 12 ekipa a sva prikupljena sredstva namenjena su za lečenje mladića N. Ž iz sela Divljana, opština Bela Palanka kome je neophodan novac za skupo lečenje.

Učestvovala je i ekipa članova Sindikata srpske policije –  Regionalnog centra Pirot. Policajci i vatrogasci su igrali fudbal i pokazali humanost, solidarnost, da imaju veliko srce i da su uvek tu za građane.

Podelite

1 Komentar

  1. Pingback: Policajci i vatrogasci igrali fudbal na humanitarnom turniru u Beloj Palanci | Sindikat vatrogasaca Srbije

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1