Podela paketića mališanima iz socijalno ugroženih porodica

Podelite

U petak 5.januara  2018. godine sa početkom od 12h u holu Doma kulture predstavnici humanitarne organizacije Dobra vila podeliće oko 70 paketića mališanima iz našeg  grada u okviru akcije ,,Slatkiš za paketić’’.

-Obuhvaćena su deca iz socijalno ugroženih porodica, bolesna deca, deca samohranih roditelja, porodice gde roditelji ili jedan od roditelja ne radi, deca iz seoskih sredina, porodice sa tri i pet deteta i sve te nekako ranjive grupacije dece od par meseci starosti do 12 godina. Imaćemo i 14 mališana prvog i trećeg razreda iz škole Sveti Sava koji su slabijeg materijalnog stanja. Neka od ove dece do sada nikada nisu imala prilike da se sretnu sa Deda Mrazom i da dobiju paketiće. Obradovaćemo i  divnu decu  koja su nam zajedno sa roditeljima pomagala u nekim našim pređašnjim akcijama, donirali su svoju garderobu, obuću, igračke, školski pribor i sve ono što je tada njihovim vršnjacima bilo preko potrebno. Na taj način želimo da se zahvalimo i toj dobroj deci i da im pokažemo da to što su uradili je predivan gest i da ih nekako od malih nogu usmerimo da budu humani i da uvek pomognu svojim drugarima-saopštavaju iz ove organizacije i dodaju:

-Veliku zahvalnost dugujemo našim prijateljima koji su nam pomogli da ovu akciju uspešno organizujemo a to su: Dom kulture Pirot, Kik boks klub ,,Crna kobra’’,  ,,Ballon Fantasy’’, Bio Pahulja, Nessk, Banka Hrane Beograd, OŠ Miloš Crnjanski-Banovo Brdo, OŠ Svetozar  Marković-Vračar. Nama će se pridružiti i maturanti, naši heroji nacije  iz akcije ,,Budi i ti nečiji heroj’’ i družiće se sa mališanima čije smo živote letos zajedno spašavali-zaključuje se u saopštenju.

-Druženje sa decom će biti zabavnog karaktera uz muziku, ples, igru i zumbu prilagođenu deci u organizaciji Emanuele i Gorana Krstića. Klovn će deci deliti balone a imaćemo i slikanje dece sa Deda Mrazom. Hvala i svim pojedincima, našim prijateljima  iz Pirota, Beograda i cele Srbije koji su nam slali garderobu, slatkiše, igračke, školski pribor i sve ostale potrebne stvari za naše mališane. Hvala i svim medijima u našem gradu i svim portalima što pratite rad našeg udruženja i pomažete nam da svaku humanitarnu akciju realizujemo zajedno, da zajedno spašavamo živote dece, bez Vas ne bi uspeli u tome. I u ovoj godini obećavamo da ćemo još mnogo osmeha našoj dešici mamiti u Pirotu-stoji u saopštenju.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1