Paketići za ugrožene mališane

Podelite

Danas je u holu Doma kulture, u organizaciji humanitarnog udruženja “Dobra vila” ugroženim mališanima, onim koji su bolesni od teških bolesti, potiču iz siromašnih porodica, mališanima iz samohranih porodica podeljeni paketići uz slikanje sa Deda Mrazom, druženje sa klovnom. Podeljeno je ukupno sedamdeset paketića.

-Danas imamo sedamdeset paketića, među kojima će biti i naši mali heroji za čije živote smo se borili poput Mile Panić, Radeta Durmiševića i mnogi drugi. Tu su i naši heroji – maturanti Gimnazije koji su inicirali veliku humanitarnu akciju, kazala je Ivana Kostić iz pomenutog udruženja.

Radica Jovanović, predsednica humanitarne organizacije Dobra vila za vas, koja je takođe prisustvovala uručenju paketića u Pirotu, kazala je da se aktivisti ovog udruženja trude da naročito za vreme praznika, svojim akcijama izmame osmehe na lica mališana koji žive u teškim uslovima, ili su bolesni.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1