Operacija Snežane Đorđević uspešna, sledi oporavak i hemoterapije

Podelite

Naša sugrađanka Snežana Đorđević uspešno je operisana u vodećoj državnoj bolnici u Bugarskoj, u Sofiji. Kako je Pirotskim vestima kazao njen suprug Nenad, višečasovni operativni zahvat je bio izuzetno komplikovan, izvela ga je uspešno jedan od najboljih bugarskih hirurga a tokom zahvata Snežani je odstranjen želudac, jajnici, žučna kesa i slezina jer su svi ovi organi bili zahvaćeni kancerom, kaže Nenad. 

-Ono što  nakon oporavka koji će trajati dvadesetak dana sledi jesu hemoterapije-kaže Nenad. Po njegovim rečima, i za predstojeće hemoterapije neophodna je finansijska pomoć ovoj porodici i majci dvoje mališana, pa se mole da svi koji su u mogućnosti, pomognu uplatom  na račun Snežane Đorđević u Komercijalnoj banci. Broj računa je 205900101894990248.

Porodica Đorđević uputila je zahvalnost svim našim sugrađanima koji su im pomogli u prikupljanju novca za skupu operaciju u Bugarskoj. Osim velikog broja uplata humanih sugrađana, značajnu pomoć pružila je Izdavačka kuća Knjiga znamenje, vlasnika Željka Perovića,  koja je svakom humanom Piroćancu, ali i svim iz cele zemlje koji su dali dobrovoljne priloge u iznosu od makar 200 dinara, poklanjala knjigu. Prikupljani su dobrovoljni prilozi i u Tijabarskoj i Pazarskoj crkvi u vreme Božića, a pirotski frizeri organizovali takođe humanitarnu akciju “Humanitarno friziranje”.  U isporuci knjiga volonterski se angažovao i pirotski Potrčko – Aleksa Živković.

 

Podelite

1 Komentar

  1. Pingback: Operacija Snežane Đorđević uspešna, sledi oporavak i hemoterapije – Balkanske Vesti – TOP Vesti

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1