Maturanti Tehničke škole uplatili 235.200 dinara u humanitarne svrhe

Podelite

Večeras u 19h ispred Doma kulture održaće se okupljanje maturanata Tehničke škole,  nakon čega će prodefilovati gradom do restorana’’Gazela’’ gde će nastaviti proslavu svoje maturske večeri. Ovo je poslednja grupa humanih maturanata i sa njima završavamo ovu našu akciju.

maturanti pirot humanost

Novac u okviru akcije pirotskih maturanata ’’Budi i ti nečiji heroj’’, od strane maturanata Tehničke škole u iznosu od 235.200 dinara, dobili su:  125.500 dinara Mila Panić koja boluje od teškog oblika kancera u stomaku, 59.700 dinara Rade Durmišević koji boluje od tumora  zglobne hrskavice i 50.000 dinara Dušan Kartaljević, koji boluje od mišićne distrofije.

Veliku zahvalnost dugujemo svim sponzorima koji su se rado odazvali ovoj akciji i pomogli nam oko nabavke i štampanja majci za Tehničku školu a to su: Kafana Boem,  Kafana Dukat, Bio pahulja, Minić Srđan, štamparija Nessk, Negro prom, Alatnica Krstić, restoran Gazela , Urošu Mijalkoviću i svima ostalima koji su nam pomogli. Hvala puno ljudima bez kojih ove majce ne bi izgledale tako, štampariji ,,Nessk’’ koja je odradila najteži deo posla.

Nije bilo lako organizovati ovu akciju jer je mnogo maturanata bilo uključeno u nju, puno obaveza su imali i u školi i van škole ali smo eto zajedničkim snagama sa ovom divnom decom uspeli da je uspešno privedemo kraju.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svim roditeljima, prosvetnim radnicima, direktorima, svim sponzorima ,  medijima i ljudima u našem gradu ali i celoj Srbiji i šire na velikoj podršci u toku ove akcije koju ste nam pružali i time nam pokazali da ovo što radimo itekako je vredno pažnje.

Iskreno se nadamo da će neke nove generacije maturanata slediti naš primer i da će spašavati neke nove živote mladih ljudi, jer život je samo jedan.

Da pobedi život!

Srdačan pozdrav od maturanata Tehničke škole i udruženja   Dobra vila,

 Ivana Kostić

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1