Mališanima koji su napustili svoje domove podelili paketiće i izmamili osmehe na lica

Podelite

Gradska uprava Pirot u saradnji sa Crvenim krstom Pirot podelila je mališanima u Prihvatilištu za migrante na 4. kilometru više od 50 novogodišnjih paketića i izmamili osmehe na lica. 

Pomoćnik gradonačelnika Bojan Ranđelović kazao je da je ovo još jedna u nizu akcija koja za cilj ima da mališanima koji su sa porodicama napustili svoje domove u ratom zahvaćenim područjima izmami osmehe na lica. 

-Ovoga puta sa Crvenim krstom darujemo paketiće deci migrantima. Grad Pirot potvrđuje po ko zna koji put da je sredina koja je tolerantna a i moram da kažem da nismo imali nikakvih problema sa migrantima i obratno-kazao je Ranđelović.

Sanja Stanković, sekretar pirotskog Crvenog krsta kazala je novinarima da mališani koji su silom prilika u Pirotu zaslužuju da im se makar malo, na ovaj način, ulepša boravak ovde i predstojeći novogodišnji praznici.

-Narednu akciju imamo već 31. decembra kada ćemo posetiti mališane koji su na bolničkom lečenju i podeliti im poklone-kazala je Stankovićeva.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1