I u Pirotu 15. februara NURDOR obeležava Svetski dan dece obolele od raka. Pridružite se velikoj humanitarnoj akciji

Podelite

NURDOR, Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka, podružnica u Pirotu, organizovaće i ove godine 15. februara obeležavanje Svetskog dana dece obolele od raka, najavljuju iz udruženja koje je inicijator izgradnje dečje onkološke klinike u Nišu. Klinika je izgrađena i od pre nekoliko meseci počela sa radom. Detalji o ovoj humanitarnoj manifestaciji biće objavljeni narednih dana. 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1