Humanitarno friziranje za lečenje Snežane Djordjević sutra u frizerskom salonu “LA&LA”

Podelite

Pirotski frizeri ponovo se udružuju i prave Humanitarno friziranje, ovoga puta za lečenje naše sugradjanke Snežane Djordjević.

-Dragi naši Piroćanci i Piroćanke, pozivamo vas da učestvujete u humanitarnoj akciji za našu sugrađanku Snežanu Đorđević.
Pirotski frizeri će se ponovo udružiti i održati humanitarno friziranje 16. januara od 10 do 19 časova, u frizerskom salonu La&La, ulica Vojvode Stepe 3.  U akciji učestvuju: Profesionalni muško-ženski frizerski salon ”Aleksandar”, ”Glam By Redken”, ”Ana’s place”, ”Azis Haircut”, ”Mis frizurice”, ”Frizz control”, ”Damjana”, ”Vizantija”, ”Vera”, ”Suza” i frizerski salon ”La&La”.
Trinaest frizera će se smenjivati u toku celog dana kako bi prikupili što više novca. Njihove usluge friziranja će imati simbolične cene. Ako želite da pomognete, ubacite u kutiju koliko god možete – važno da je od srca!
Snežana Đorđević se više od dve godine bori sa najtežom bolešću – kancerom želuca, koji se proširio i na ostale organe-kažu organizatori.

Za ovu bolest Snežana je saznala pred svoj trideseti rođendan. Nakon prve operacije, otkriveno je da se tumor nalazi na dnu želuca, priljubljen uz pankreas, i samo joj tada ugrađuju bajpas kako bi hrana mogla da izlazi, jer zbog položaja nisu mogli da je operišu. Usledili su meseci oporavka i teških hemioterapija. Snežana je izdržala sedam ciklusa hemioterapija. Zloćudni tumor se smanjio na 3 cm i ovu hrabru ženu, majku dvoje mališana, nakon operacije koja će biti objavljena ovih dana u Bugarskoj, na Aleksandrovskoj univerzitetskoj klinici, očekuju terapije, postoperativni oporavak u inostranstvu, za koje im nedostaju finansijska sredstva. Snežana je 9. marta primljena u pomenutu medicinsku ustanovi i ovih dana se očekuje intervencija.
-Zato se mole svi ljudi dobre volje da podrže ovu humanitarnu akciju i pomognu Snežani u njenoj najvećoj borbi života.
Novčana pomoć se može uplatiti i na žiro račun Snežane Đorđević u Komercijalnoj banci. Broj računa je 205900101894990248.P

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1