Humanitarna akcija pirotskih školaraca, pomažu svojoj sugrađanki

Podelite

U nedelju, 16. decembra, u dvorištu Pazarske crkve u Pirotu, u 9 sati, odmah nakon liturgije, realizovaće se humanitarna akcija za jednu našu malu sugrađanku.  Akcija se ogleda u tome što ćete moći da kupite jastuke koje su napravili  učenici OŠ ,,8. septembar” sa svojim roditeljima, bakama, dekama i učiteljicama.
Sav prihod prikuljen od prodaje jastuka biće uplaćen ovoj devojčici. Početna cena jastuka biće simbolična – 200 dinara, saopštavaju iz ove škole.

-Naravno, ako imate čarobne ruke i umete da šijete, vezete, pletete i ukoliko ste u mogućnosti
da i sami napravite jastuk od materijala koji već imate kod kuće, donesite jastuk u crkvu na dan prodaje ili u školu do petka, i tako dajte svoj doprinos. Mali, veliki, Novogodišnji, za stolicu, za krevet, sa dugmićima, sličicama, u obliku srca, kruga ili četvrtasti-kažu u ovoj pirotskoj školi.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1