Humani učenici Mlekarske škole – organizovali akciju za pomoć malom Matei Lazareviću

Podelite

U četvrtak, 20.12.2018. u amfiteatru Mlekarske škole „Dr Obren Pejić“ organizovana je humanitarna akcija pod nazivom „Doručak za Mateju“. Ovom prilikom su učenici i radnici Mlekarske škole prikupljali sredstva za pomoć našem malom sugrađaninu. Plan humanitarne akcije je bio da svako od učenika i radnika škole odvoji novac planiran za kupovinu doručka i donira ga u humanitarne svrhe, za Matejinu operaciju.

Mlekarska škola je obezbedila doručak za sve učenike i radnike škole. Ovom prilikom su pokazali da je škola velikog srca, sa humanim pogledom na svet oko nas.
Mateja Lazarević od rođenja boluje od nekoliko teških bolesti. Da bi se olakšalo njegovo teško zdravstveno stanje planirana je operacija u specijalizovanoj hirurškoj bolnici u Ćupriji. Operaciju će obaviti vrhunski tim ruskih doktora. S obzirom da operacija košta preko 300 000 dinara pomoć Mateji i njegovoj porodici je neophodna i dobrodošla. Ovu humanitarnu akciju osmislio je i organizovao Učenički parlament Mlekarske škole.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1