Humani gimnazijalci: Pomoć najugroženijim korisnicima Narodne kuhinje

Podelite

Učenici pirotske Gimnazije danas su organizovali tradicionalnu humanitarnu manifestaciju u okviru koje su prikupili velike količine voća i povrća koje će biti predato Crvenom krstu i podeljeno korisnicima Narodne kuhinje u Pirotu. Ovu ideju koju realizuje Đački parlament Gimnazije podržali su i profesori ove pirotske škole a po rečima Aleksandre Mijatov, predsednice Đačkog parlamenta, odziv je veoma zadovoljavajući. 

Po rečima Aleksandre Mijatov, cilj akcije osim humanitarnog aspekta je i da se ukaže na značaj zdrave ishrane.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1