Daje na korišćenje bez naknade kuću svojih predaka i imanje u selu kraj Bele Palanke

Podelite

Nišlijka Mila Vanić Janković, poreklom iz belopalanačkog sela Vrgudinac, odlučila je da bez ikakve naknade da na korišćenje kuću svojih predaka u selu Vrgudinac, sa velikim dvorištem pogodnim za baštu, okućnicom i njivama. Mila je za Pirotske vesti kazala da se na ovaj korak odlučila u dogovoru sa majkom i tetkom, a kako bi se skućila neka porodica kojoj je neophodan krov nad glavom, čime bi se ujedno i zaustavilo propadanje kuće koja nije u tako lošem stanju i uz minimalna ulaganja može da bude izvor egzistencije porodici koja nema svoj krov nad glavom, zajedno sa baštom u dvorištu i njivama koje bi se takođe dale besplatno na korišćenje.

korišćenje besplatno kuća

Velika terasa

-Selo Vrgudinac nalazi se u bajkovitom kraju, na samo kilometar od Bele Palanke, u podnožju Suve planine. Zbog porodičnih obaveza i posla nisam u mogućnosti da je održavam pa sam odlučila, u dogovoru sa majkom i tetkom, da ponudimo nekoj porodici kojoj je potreban smeštaj, bez ikakve naknade. Ne interesuje me kirija već samo da se kuća održava i plaćaju računi. Uz kuću ide i veliko dvorište koje je pogodno za voćnjak ili baštu, kuća poseduje struju, vodu a dostupan je i internet. Jedino ulaganje je sređivanje kupatila i estetsko doterivanje kuće. Jedina želja mi je da očuvam svoju majkovinu i tetkovinu, a da nekoj porodici koja nema krov nad glavom, pomognem da obezbedi svoju egzistenciju-kazala je Pirotskim vestima Mila i dodaje da bi se sve regulisalo ugovorom kako bi obe strane bile zadovoljne.

korišćenje besplatno bela palanka vrgudinac

Unutrašnjost kuće

Svi koji su zainteresovani za ovu ponudu, mogu se javiti na telefon Mile Vanić Janković 

069 592 00 99, posle 17 sati.

korišćenje bela palanka vrgudinac

Terasa

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1