Gradska hronika

Humanitarni koncert za malog Mateu

Velikoj akciji pomoć malom Matei Lazareviću, koji je u prvih deset meseci života imao čak sedam teških operacija zbog komplikacija sa crevima, pa mu je potrebna spcijalna uvozna hrana, priključili su se i pirotski rokeri.

1483350_703922859625331_128294420_n

Reč je o mladim pirotskim bendovima Burning leaf, Abbadon i Legacy koji će u prostorijama Omladinskog kulturnog centra nastupati 4. januara sa početkom u 21 sat. Cena ulaznice će biti 200 dinara i sav prihod od prodatih ulaznica ići će za kupovinu hrane za malog Mateu. Održavanje koncerta omogućio je Omladinski kulturni centar a dizajn plakata uradio je Miloš Manojlović.

Matija-i-Monika-Lazarevic d

Nakon reportaže u Pirotskim vestima o problemima porodice Lazarević koja jedva sastavlja kraj sa krajem jer svakoga meseca za specijalnu uvoznu hranu mora da izdvoji najmanje 30.000 dinara, velikoj humanitarnoj akciji priključili su se najpre odbornici SO Pirot, koji su se odrekli dnevnica sa prošle sednice SO Pirot u korist Mateje, zatim “Olymp supplement shop” koji je obezbedio nabavku specijalne hrane pod mnogo povoljnijim uslovima nego što je dosad nabavljana, a u ovoj radnji postavljena je kutija u koju mogu da se ostave dobrovoljni prilozi.

tekst i foto Aleksandar Ćirić

 

Slične vesti

Jedan komentar

  1. Svaka cast svima a zbog humanog gesta “Olymp supplement shop” treba da im i vi omogucite recimo jednomesecnu besplatnu reklamu,zasto da ne?Ne znam sta tacno prodaju ali nije ni vazno.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker