Zoran Mojsilov: “I Amerikanci se sad dzvere, ko što se Piroćanci dzvere Jabučilu”

Podelite

Svetski priznati umetnik, naše gore list, Zoran Mojsilov, kako su Pirotske vesti već pisale ima izložbu svojih radova u Severnoj Dakoti, u Fargo muzeju. Mojsilov je Pirotskim vestima poslao video poruku, u svom prepoznatljivom stilu, sa porukom da se “sada i Amerikanci dzvere, ko što se Piroćanci dzvere na Jabučila”. 

Mojsilov: Želja mi je da rodnom selu i Pirotu ostavim stalnu postavku svojih radova 

Kako je Mojsilov kazao Pirotskim vestima, njegova želja je da u narednom periodu obnovi seosku školu u rodnom selu Vlasi, koja može da postane Kulturni centar u okviru koga će se nalaziti stalna postavka njegovih radova.

-Ideja mi je da se u budućem kulturnom centru u selu Vlasi održavaju, naročito tokom leta, razne kulturne manifestacije i da tamo bude stalna postavka mojih radova koje bi ja poklonio rodnom selu i gradu-kaže Mojsilov za Pirotske vesti.

 

 

Vremenska mašina – izložba radova Zorana Mojsilova u SAD-u. Mojsilov želi da pokloni Pirotu još svojih radova i napravi Muzej

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1