Više tužilaštvo u Pirotu: Optužnica protiv krijumčara 292 kilograma marihuane

Podelite

Zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo krijumčarenja narkotika, Više javno tužilaštvo u Pirotu podiglo je optužnicu protiv M.K.(55), državljanina BiH. On je 1. avgusta ove godine pokušao da preko graničnog prelaza Gradina u kamionu kojim je putovao ka Bugarskoj, prokrijumčari 292 kilograma marihuane. 

Kamion kojim je ovaj državljanin BiH upravljao bio je prazan, a interesantno je da su policija i carinici istog dana, takođe u praznom kamionu koji je saobraćao na istoj relaciji, zaplenili još 300 kilograma marihuane. Ovoga puta, kamionom je upravljao srpski državljanin iz Novog Sada, protiv koga će takođe biti uskoro podignuta optužnica.

 

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1