VELIKI PODVIG: Uroš Ivanković posle sedam sati i pet minuta plivanja preplivao Ohrid

Podelite

Pirotski sportista koji je postao poznat širom zemlje nakon velikog poduhvata preplivavanja Zavojskog jezera uspešno se izborio sa još jednim veoma ozbiljnim izazovom – preplivavanjem Ohrida u Makedoniji. Uroš je Ohrid preplivao za sedam sati i 15 minuta. Uroš je član Ronilačko-plivačkog kluba Pirot, a veoma uspešno bavio se i rukometom i drugim sportovima. Uroš je prošle godine, na Preobraženje, prelivao Zavojsko jezero. Više od 17 kilometara Uroš je tada preplivao za četiri sata i deset minuta. Juče je Uroš preplivao rastojanje od 26 kilometara od plaže Sveti Naum do gradskog pristaništa u Ohridu. Uroš je kazao makedonskim medijima da je uprkos krizi praćenoj grčevima u mišićima koju je u jednom momentu imao, što je i normalno za ovako velike poduhvate, uspeo da se izbori sa još jednim velikim izazovom. 

 

 

foto ilustracija-lična arhiva

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1