Ulaganje u ljude ključno u modernom ugostiteljstvu

Podelite

Direktor Elitne italijanske akademije za ugostiteljstvo Mišo Pavićević, na današnjem predavanju pirotskim ugostiteljima u prostorijam Ugovorne okružne privredne komore Pirot kazao je da je za moderno ugostiteljstvo ključno ulaganje u ljude koji predstavljaju sponu između klijenata i uglavnom moderno opremljenih objekata. Po rečima direktora ove akademije Miša Pavićevića, turizam je trenutno jedan od najproduktivnijih i najbrže rastućih sektora u privredi Srbije.

-Zbog toga treba veliku pažnju posvetiti razvoju ljudskih resursa. Ljudi su najbitniji u ugostiteljstvu, od njihove ljubaznosti, obučenosti, želje, zavise rezultati poslovanja-kazao je Pavićević.

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1