U 2018.godini ulica Ćirila i Metodija povezuje se sa Drugim ringom

Podelite

Gradska uprava Pirot raspisala je tender za izbor izvođača za I fazu i probijanje ulice Ćirila i Metodija, od ulice Jovana Cvijića do II ringa. Nakon višegodišnjeg rešavanja imovinsko pravnih problema, stvorili su se uslovi za realizaciju ovog projekta, u tehničkom smislu. Što se tiče finansiranja, za I fazu realizacije projekta opredeljena su sredstva u budžetu grada za 2018.godinu, i kompletne radove finansiraće grad Pirot, rečeno je Pirotskim vestima u Gradskoj upravi.

Izbor najpovoljnijeg izvođača radova izvršiće se u prvoj polovini marta, a sve zainteresovane firme svoju ponudu i konkursnu dokumentaciju mogu dostaviti Gradskoj upravi Pirot, do 6 marta. 

pirotskevesti.rs

 

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1